+370 634 85000
0

10 priežasčių, kodėl verta rinktis odinius baldus

minksti-kampai-minkstas-kampas-impulse-max-2

Odiniai baldai – tai rafinuota elegancija, prabanga ir solidumas. Šiandien jų populiarumas atgimsta iš naujo. Pateikiame 10 priežasčių, kodėl Jūsų namus turėtų puošti būtent odinė sofa ar krėslas.

Odiniai baldai – tai rafinuota elegancija, prabanga ir solidumas. Daugelis oda dengtą produkciją sieja su klasikiniu, rafinuotu interjeru. Šio tipo baldai simbolizavo turtą ir aukštą padėtį ištisus šimtmečius. Šiandien jų populiarumas atgimsta iš naujo. Pateikiame 10 priežasčių, kodėl Jūsų namus turėtų puošti būtent odinė sofa ar krėslas.

 

Kodėl verta rinktis odinius baldus?

Žmonės abejoja, kada geriau rinktis oda, o kada – gobelenu apmuštus baldus. Daugelis nežino odinių baldų privalumų, tad jų vengia, mano, kad šie yra nekokybiški, greitai yrantys, tiesiog nepraktiški. Iš tiesų odiniai baldai ne tik suteikia namams prabangos ir elegancijos įspūdį. Tai – vienas iš patvariausių, ilgaamžiškiausių pasirinkimų.

 

  1. Oda suteikia interjerui estetiškumo

Tiems, kurie nori, kad namai atrodytų kuo estetiškiau, oda aptraukti baldai gali tapti tikru išsigelbėjimu. Jie – stilingi, paprasti, o svarbiausia – lengvai virstantys interjero akcentu.

 

  1. Tokie baldai pasižymi ypač paprasta priežiūra

Net jei ant baldų paviršiaus užkris maisto ar netyčia apliesite juos vynu, viskas ko prireiks – šluostė suvalymui. Į odinius baldus neįsigeria nei skirtingos konsistencijos produktai, nei kvapai.

 

  1. Oda išsiskiria hipoalerginėmis savybėmis

Odiniai baldai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori išvengti alerginių reakcijų, nes tokioje dangoje nesiveisia dulkių erkutės.

 

  1. Oda dengti baldai – ilgaamžiai

Norite baldo, kuris būtų tinkamas naudoti ne tik Jums, bet ir vaikams, kai jie užaugs? Rinkitės tikros odos baldus. Tinkamai prižiūrint, jie nenusidėvės ir net po dešimties metų bus išlaikę tiek spalvą, tiek komfortiškumą.

 

  1. Tai – universalus pasirinkimas

Odinė sofa gali tikti tiek klasikiniame, tiek modernumu pasižyminčiame interjere. Norint suderinti skirtingus stilius, tereikia pasirinkti tinkamą spalvą.

 

  1. Galima rinktis ir gamtą tausojantį variantą

Odiniai baldai gali būti aptraukti dirbtine arba natūralia oda. Dirbtinė oda pasižymi platesniu spalvų spektru, o natūrali suteikia namams daugiau išskirtinumo.

 

  1. Užtikrinamas komfortas

Tikros, natūralios odos baldai suteiks ne tik jaukumo ar prabangos, bet ir ypatingo komforto. Ilgainiui ji tampa dar glotnesnė, malonesnė liesti – odiniai baldai „susigyvena“ su šeimininku.

 

  1. Odiniai baldai prisitaiko prie temperatūros

Natūrali oda kvėpuoja, todėl prisitaiko ne tik prie kūno, bet ir prie aplinkos temperatūros. Vasarą ji išlieka vėsi, žiemą – šilta.

 

  1. Jie puikiai tinka šeimoms, turinčioms augintinių

Odinius baldus rekomenduojama rinktis ir tiems, kurie namuose laiko kačių, šunų. Oda aptraukti baldai yra ilgaamžiškesni ir lengviau prižiūrimi. Be to, gyvūnai nemėgsta ant jų gulėti, o ant baldų paviršiaus prilipę plaukeliai – paprastai pastebimi.

 

  1. Tai – idealus variantas auginantiems mažamečius vaikus

Maži vaikai – ypatingai aktyvūs, smalsūs ir nepaisantys pasekmių. Norint išvengti galimos žalos, patvarūs odiniai baldai – idealus pasirinkimas.

 

Oda – vienas praktiškiausių ir geriausių pasirinkimų namams. Tokios dangos privalumų gausa, dizaino įvairovė – tai, kas padeda papuošti kambarius ypatingai komfortiškais, ilgus metus džiuginančiais baldais.