+370 634 85000
0

Laikinas namų biuras miegamajame – ką verta žinoti?

ofisas-miegamajame

Paskelbtas karantinas daugelį privertė pakoreguoti savo kasdienybę. Nemaža dalis žmonių pradėjo dirbti iš namų. Kai kuriems tai tapo tikru išbandymu – juk norint dirbti produktyviai svarbu pasirūpinti tinkama aplinka. Vienas patogiausių ir greičiausių pasirinkimų tokiu atveju – laikinas namų biuras miegamajame.

 

Paskirkite tam atskirą kampelį

Miegamasis – vienas iš kambarių, kuriame bene lengviausia atrasti ramybę. Tylioje aplinkoje kur kas lengviau susikaupti ir išlikti produktyviems. Tačiau kuriant laikiną darbo vietą miegamajame, rekomenduojama ją kuo labiau atskirti nuo poilsio zonos. Tai reiškia, kad kompiuterio ir kitų darbui reikalingų priemonių nereikėtų laikyti prie pat lovos, juos laikykite kiek toliau nuo šio baldo.

 

Tinkamiausios vietos parinkimas

Nepriklausomai nuo to, jums reikalingi baldai Kaune, Vilniuje ar kitame Lietuvos mieste, juos galite patogiai užsisakyti internetu. Prekės pristatomos tiesiai jums į namus, todėl nereikia niekur papildomai vykti. Tuomet belieka nuspręsti, kur juos pastatyti. Jei tik įmanoma, patariama rinktis vietą prie lango. Natūrali dienos šviesa gali padėti išlaikyti didesnį darbingumą, taip pat ji teigiamai veikia nuotaiką. Be to, vaizdų pro langą stebėjimas – puikus būdas atsipalaiduoti.

 

Lengvai pritaikomi baldai

Baldai, skirti laikinam namų biurui, turėtų būti pakankamai universalūs. Todėl bene geriausia rinktis tokius, kuriuos vėliau lengvai pritaikysite kitoms reikmėms. Pavyzdžiui, vietoj didelio darbo stalo galima rinktis nedaug vietos užimančią, tačiau taip pat patogią konsolę su stalčiais. Ant jos laisvai telpa nedidelis nešiojamasis kompiuteris, o vėliau ji gali būti naudojama kosmetikai ar kitiems daiktams pasidėti.

Jei domina tokie baldai Kaune ar kituose miestuose, peržvelkite katalogus ir išsirinkite sau labiausiai patinkantį variantą. Asortimente gausu ne tik korpusinių, bet ir minkštų baldų. Patrauklaus dizaino foteliai ir pufai taip pat gali papildyti laikino namų biuro erdvę. Juos prireikus lengva pernešti į kitą vietą.

 

Ne tik patrauklu, bet ir patogu

Net jei iš namų planuojate dirbti tik laikinai, tam skirta vieta turėtų būti kuo patogesnė. Todėl itin svarbu atidžiai įvertinti pasirenkamus baldus. Patariama atkreipti dėmesį, ar stalas ir kėdė yra tinkamo aukščio. Netaisyklinga ir nepatogi sėdėjimo poza gali lemti kaklo, nugaros ar kitus skausmus.

Susikurti laikiną darbo vietą miegamajame pakankamai nesudėtinga. Tam labai praverčia „Magrės baldai“ Kaune, Vilniuje ir kituose Lietuvos miestuose. Juos galima užsisakyti internetu tiesiai į namus. Tegul darbas namuose tampa patogesnis ir produktyvesnis!