+370 634 85000
0

Dirbsite iš namų? Kaip pasirūpinti, kad juose būtų gera

darbas-sofa

Šalyje paskelbtas karantinas daugumą gyventojų privertė pakoreguoti savo dienotvarkę. Vieni ieško sumanių būdų, kaip prasmingai išnaudoti laisvą laiką, kiti stengiasi prisijaukinti darbą iš namų. Bet kuriuo atveju itin svarbu susikurti tokią aplinką, kurioje jaustumėtės kuo maloniau. Tačiau kaip tai padaryti?

Kad buvimas namuose netaptų kančia

Jei jau taip susiklostė, kad pradėjote dirbti iš namų, rekomenduojama susikurti tam palankią erdvę. Geriausia, kad ji būtų atskirta nuo tos, kurioje mėgstate leisti laisvalaikį, ilsėtis. Žinoma, ne visi turi galimybę įsirengti atskirą darbo kambarį, todėl galima pasitelkti keletą gudrybių.

Laisvalaikio ir darbo erdvei atskirti tinka įvairūs baldai, pavyzdžiui, lentynos, komodos ir netgi sofos. Tai padeda sukurti atskirą kampelį svetainėje ar miegamajame. Jei gyvenate su šeima, rekomenduojama rinktis tą kambarį, kuriame galėtumėte kuo geriau susikaupti, atsiriboti nuo šurmulio.

Laikas malonioms pertraukėlėms

Tam, kad darbas būtų produktyvus, poilsio pertraukėlės tiesiog būtinos. Patogia ir atsipalaiduojančia aplinka padeda pasirūpinti sofos-lovos, foteliai, pufai. Ergonomiški baldai lengvai priderinami tiek svetainėje, tiek darbo kambaryje, o kai kurie – net ir miegamajame. Išsirinkti sau labiausiai patinkančius galite jau dabar. Peržvelkite platų mūsų asortimentą ir užsisakykite juos telefonu, el. paštu arba el. parduotuvėje www.smartbaldai.lt tiesiai į namus.

Galbūt jums reikia ne tik sofos ar fotelio, bet ir interjero aksesuarų? „Magrės baldų“ kataloguose rasite ir jų. Stilingi ir patogūs padėkliukai leis pasimėgauti malonia kavos pertraukėle. Tam, kad būtų dar jaukiau, galite apsigobti šiltu pledu. Jis, beje, labai praverčia ir sėdint prie kompiuterio.

Džiaugsmas akims ir sielai

Norisi, kad darbo aplinka būtų ne tik patogi, bet ir estetiška. Todėl baldai ir aksesuarai turėtų būti derinami tarpusavyje. Pavyzdžiui, ant minimalistinio dizaino sofos-lovos ar fotelio puikai tinka raštuotos dekoratyvinės pagalvėlės. Jos suteikia ne skoningo žavesio, bet ir patogumo. Prie prabangių klasikinio stiliaus baldų patariama derinti subtilesnius vienspalvius aksesuarus.

Darbo erdvę gali papildyti ir talpios šiuolaikiško dizaino lentynos bei komodos. Jose patogu laikyti dokumentus, taip pat kitus reikmenis. Universalumu pasižymintys korpusiniai baldai tinka tiek prie puošnios sofos, tiek prie modernaus dizaino fotelio.

Tam, kad sukurtumėte jaukesnę ir patogesnę darbo erdvę, nebūtina niekur išeiti iš namų. „Magrės baldų“ komanda pasiruošusi pristatyti užsisakytas prekes į jums reikiamą vietą. Turite papildomų klausimų? Drąsiai kreipkitės – atsakysime į juos padėsime priimti palankiausią sprendimą.