+370 634 85000
0

Daugiau laiko namuose – mėgaukitės juo kartu su šeima

seima-namai-minkstas-kampas

Dabar, saugantis nuo pandemijos, laikantis karantino gairių – tiesiog tobulas metas leisti laiką su šeima. Veiklų, kurias galima išbandyti namuose, begalė: filmų peržiūros, stalo žaidimai, maisto gaminimas, skaitymas ir dar daug kitų. Tam, kad laikas kartu būtų dar komfortiškesnis ir malonesnis, interjerą dažnai tereikia papildyti naujais baldais ir aksesuarais. Svarbiausia, kad norint juos užsisakyti nereikia išeiti iš namų – tai galima padaryti telefonu, el. paštu arba el. parduotuvėje.

Įtraukiančiam filmų vakarui

Tikriausiai viena populiariausių laisvalaikio veiklų namuose – filmų ir serialų žiūrėjimas. Priklausomai nuo pasirinkto žanro, tai gali būti ne tik smagi, bet ir naudinga pramoga, leidžianti praplėsti akiratį. Tam, kad mėgautis šia veikla būtų dar maloniau, svetainėje jums gali prireikti naujų baldų. Dideli minkšti kampai, funkcionalios sofos ir ergonomiški foteliai padeda sukurti aplinką, kurioje visi šeimos nariai jaustųsi patogiai. Galbūt dažniausiai filmus žiūrite įsitaisę ant lovos? Puiku – tuomet galbūt pats metas atnaujinti seną čiužinį. Jis leidžia pasidžiaugti ne tik komfortiškesniu laisvalaikiu, bet ir saldesniu miegu.

Jei filmus ar serialus planuojate žiūrėti per televizorių, rekomenduojama pasirūpinti ir jam skirtu staliuku. Šis baldas sukurtas taip, kad ekranas būtų optimaliame aukštyje. Todėl žiūrint televizorių nereikia pernelyg išlenkti ar nulenkti kaklo. Be to, šiuolaikiško dizaino sofos ir minkšti kampai turi patogius atlošus. Taigi, atrasti sau tinkamiausią sėdėjimo pozą tampa dar paprasčiau.

Ramiai valandėlei su knyga

Būnant namuose galima ne tik žiūrėti filmus bei serialus, bet ir skaityti knygas. Tai tiesiog puikus būdas pailsėti, pasisemti motyvacijos ir naujų žinių. Užsiimti šia veikla galima ten, kur tik norite – ant sofos, fotelio, lovos. Tiesa, svarbu pasirūpinti, kad patalpoje būtų pakankamai šviesu. Skaitymas prieblandoje gali pakenkti jūsų akims.

Jei savo namuose dar neturite jaukaus kampelio knygų skaitymui, galbūt pats metas tokį susikurti? Jį galite įsirengti tiek svetainėje, tiek darbo kambaryje, tiek miegamajame. Viskas, ko jums reikia – fotelis ir pufas kojoms pasidėti. Tam, kad interjeras atrodytų gyvesnis, šalia galite pastatyti nuolat žaliuojantį augalą.

Smulkios detalės namų jaukumui

Aksesuarai suteikia namų erdvei individualumo ir jaukumo. Vos keletas dekoratyvinių pagalvėlių, ir minkšti kampai, sofos ar lovos atgimsta iš naujo. Neutralių žemės atspalvių, o gal puoštos prabangiais raštais – rinkitės tas, kurios patinka labiausiai. Minkšti išskirtinių tekstūrų pledai pripildo erdvę idiliška ramybe ir leidžia pasimėgauti kiekviena akimirka su šeima.

Pasirūpinkite savo namų jaukumu ir jūs! Užsisakykite baldus ir interjero aksesuarus telefonu, el. paštu arba el. parduotuvėje www.smartbaldai.lt. Pristatysime juos į pageidaujamą vietą. Kurkite atsiminimus su šeima – „Magrės baldų“ komanda pasiruošusi jums padėti.