+370 634 85000
0

Kaip savo miegamajam suteikti industrinio žavesio?

rsz_industrinis-miegamasis

Modernus miegamasis su autentiškomis detalėmis skamba lyg svajonės išsipildymas? Tuomet industrinio stiliaus interjeras išties vertas jūsų dėmesio. Nekantraujate sužinoti, kaip sukurti tokį poilsio kambarį? Skaitykite mūsų patarimus.

Modernus miegamasis su autentiškomis detalėmis skamba lyg svajonės išsipildymas? Tuomet industrinio stiliaus interjeras išties vertas jūsų dėmesio. Nekantraujate sužinoti, kaip sukurti tokį poilsio kambarį? Skaitykite mūsų patarimus.

Sendintų atspalvių paletė – unikaliai erdvei

Industrinio stiliaus miegamajame rekomenduojama naudoti neutralius, tarsi sendintus tonus. Jų paletė išties plati: pradedant šviesiais rusvais, baigiant tamsiais pilkais ir netgi juodais. Tokios spalvos tinka tiek kambario apdailai, tiek baldams, nesvarbu, tai būtų lovos, naktiniai staliukai ar foteliai. Tarpusavyje derantys komponentai padeda sukurti išskirtinę atmosferą. Industriniame interjere nevengiama tarsi neužbaigtų plytinių sienų, atvirų konstrukcijų, betono plokščių ir panašiai. Tokie akcentai leidžia įneša autentikos ir įkvėpimo.

Modernumo suteikiančios metalinės detalės

Metalinės detalės – tai, kas suteikia kambariui daugiau modernumo. Kartais gali pasirodyti, kad tokios detalės labai griežtos ir šaltos. Tačiau tinkamai jas naudojant galima pasiekti itin patrauklų rezultatą. Bene populiariausias pasirinkimas – juodos spalvos metalas, naudojamas tiek laiptų turėklams, tiek baldams. Šiuo atveju ypatingai tinka minimalistinės atviro tipo komodos arba kabyklos su metalinėmis rankenėlėmis. Jas paprasta priderinti prie lovos ar panašios stilistikos fotelio. Pastarieji taip gali turėti juodus metalinius porankius.

Mediniai akcentai – taip pat svarbūs

Kaip atsvara prieš tai aptartoms detalėms dažniausiai naudojama mediena. Ji sušvelnina šaltą ir grubų metalą, todėl miegamasis atrodo kur kas jaukiau. Industriniame interjere patariama išbandyti baldus su kuo natūralesniais medienos raštais. Tai gali būti tiek nedidelė kantinė spintelė su aukštomis plonomis kojelėmis, tiek anksčiau aptarta kabykla. Šis baldas labai universalus – jį galima naudoti ne tik drabužiams. Atvirose lentynose telpa ne tik knygos, bet ir kiti individualumo suteikiantys suvenyrai (rėmeliai su nuotraukomis, žvakidės ir panašiai).

Lova – centrinis akcentas

Na ir kaip miegamasis be pagrindinio savo akcento – lovos? Šio baldo pasirinkimo variantų išties nemažai: nuo aptrauktų austiniu gobelenu iki odinių. Pastarieji industriniame interjere itin populiarūs. Drąsiai išbandykite anksčiau aptartų neutralių atspalvių apmušalus. Stilingai atrodo tiek šviesesni, tiek tamsesni, pavyzdžiui, juodi baldai. Prie odinės lovos galima pastatyti ir panašaus dizaino fotelį arba pufą. Jei mėgstate eksperimentus, rekomenduojama pasitelkti skirtingų, tačiau per daug vienas nuo kito nenutolusių atspalvių derinius.

Galbūt dabar tik dar labiau susižavėjote industrinio stiliaus miegamojo idėja? Plačiame „Magrės baldų“ asortimente galite rasti nemažai tokiam interjerui tinkančių priemonių. Funkcionalios žavingo dizaino lovos, modernūs korpusiniai baldai ir dar daugiau – rinkitės tai, kas patinka būtent jums.