+370 634 85000
0

Kaip atskleisti žiemišką jaukumą miegamajame?

lovos-lova-svaja-2

Jaukus vakaras ant dvigulės lovos, susisukus į šiltą pledą – tiesiog tobulas žiemos planas. Kai už lango spaudžia šaltukas, tik ir norisi mėgautis namų šiluma. Pasitelkus įvairius dekoro elementus, magišką jaukumą miegamajame atskleisti bus dar paprasčiau.

Jaukus vakaras ant dvigulės lovos, susisukus į šiltą pledą – tiesiog tobulas žiemos planas. Kai už lango spaudžia šaltukas, tik ir norisi mėgautis namų šiluma. Pasitelkus įvairius dekoro elementus, magišką jaukumą miegamajame atskleisti bus dar paprasčiau.

Daugiau skirtingų tekstūrų

Jei jau kurį laiką ieškote įkvėpimo, kaip sukurti žiemišką poilsio kambario interjerą, skirtingų tekstūrų tekstilė – tai, kas gali praversti. Pliušinis arba kailio imitacijos pledas padeda sukurti itin šiltą ir jaukią atmosferą. Prie jo puikiai tinka prabangiai spindinčios velvetinės pagalvėlės, kurios įneša subtilios elegancijos. Be viso to, tekstilės sluoksniavimas suteikia erdvei papildomo gylio, todėl ji atrodo tik dar patraukliau.

Jauki patalynė

Vėsų žiemos vakarą minkštučiai patalai tikriausiai yra pati geriausia vieta knygos skaitymui. Įsivaizduokite, koks nuostabus jausmas tiesiog gulėti ant patogios dvigulės lovos ir visiškai pasinerti į įtraukiančią istoriją. Maloniai prie kūno priglundanti pastelinių spalvų patalynė ne tik leidžia mėgautis puikiu poilsiu, bet ir papuošia miegamąjį.

Šviesūs tonai

Šviesūs pasteliniai tonai itin dera žiemiškame interjere. Jos tarsi imituoja sniegą ir perkelia mus į magišką pasaką. Šiuo atveju puikiai tinka pieno baltumo ir kreminiai atspalviai, taip pat – blyškiai melsvi ir debesų pilkumo. Jie išryškina natūralią į kambarį sklindančią šviesą, todėl akcentuojami interjere naudojami elementai.

Kreminės spalvos gobelenu aptrauktas fotelis su rusvomis kailinėmis pagalvėlėmis – tai, kas gali tapti vienu iš pagrindinių kambario akcentų. Šis baldas ypatingai dera prie pastelinės spalvos dvigulės lovos su dideliu išskirtinio dizaino galvūgaliu.

Smulkūs interjero elementai

Jau seniai žinoma, kad interjero grožis slypi detalėse. Taigi, to nevertėtų pamiršti ir kuriant žiemiškai jaukų miegamąjį. Priemonių, kurias galite pasitelkti, išties nemažai. Itin skoningai atrodo nedideli pufai. Juos lengva priderinti tiek prie lovos, tiek kitoje kambario vietoje, pavyzdžiui, netoli lango. Asortimente gausu skirtingo dizaino baldų, kuriuos paprastai pritaikysite tiek minimalistinio, tiek prabangaus stiliaus patalpoje. Šiuo atveju rekomenduoja apsvarstyti pailgus suoliuko tipo pufus su metalinėmis kojelėmis. Jos atrodo itin estetiškai ir iš karto patraukia akį. Atsižvelgus į ankščiau pateiktus patarimus nebus sudėtinga išsirinkti ir tinkamiausią baldo spalvą.

Tegul jūsų žiemos vakarai būna dar jaukesni ir šiltesni. Pasirūpinkite tuo jau dabar. „Magrės baldų“ kataloguose gausu skirtingo dizaino priemonių, tarp kurių ir dvigulės lovos, ir stilingi pufai. Neribokite savęs, rinkitės tai, kas labiausiai patinka. Domina konkretus produktas ir norite sužinoti apie jį daugiau? Kreipkitės – suteiksime informacijos ir pakonsultuosime.