+370 634 85000
0

Klasikinis Kalėdų dekoras: kas madinga šiais metais?

angel-sofa-su-eglute-1364x740
angel-sofa-su-eglute-1364x740-3
angel-sofa-su-eglute-1364x740-2
jazz-sofa-1364x740-2
jazz-sofa-1364x740
jazz-sofa-detale-1364x740
rubin-sofa-su-dovanomis-1364x740
rubin-sofa-su-dovanomis-detale-1364x740
viking-fotelis-1364x740
toma-komoda-detale-1364x740
viking-fotelis-1364x740-2
Icon
Icon

Artėjant Kalėdoms norisi savo namus pripildyti magiška nuotaika. Juk tai erdvė, kurioje per šventes praleidžiame ypač daug laiko su pačiais artimiausiais. Tegul jis būna stebuklingas ir nepamirštamas.

Artėjant Kalėdoms norisi savo namus pripildyti magiška nuotaika. Juk tai erdvė, kurioje per šventes praleidžiame ypač daug laiko su pačiais artimiausiais. Tegul jis būna stebuklingas ir nepamirštamas. Klasikinis interjero dekoras, papildytas madingomis detalėmis, leis tuo pasirūpinti dar lengviau. Tad nepraleiskite progos pasisemti naujų idėjų ir pasimėgauti ypatinga namų šiluma.

Daugiau paprastumo ir natūralumo

Daugelis jau yra pripratę, kad kalėdiniu laikotarpiu namuose netrūksta žvilgančių detalių. Svetainės baldai, nukrauti spalvingomis dekoracijomis, išties prikausto žvilgsnį. Tačiau kas, jei šiais metais viskas bus gerokai paprasčiau? Natūralios medžiagos ir neutrali spalvų paletė – visa tai gali padėti sukurti stebuklus. Atsižvelkite į šiuos aspektus rinkdamiesi ne tik žvakides ar servetėles, bet ir baldus. Pavyzdžiui, šviesus medinis staliukas ne tik papuoš namų aplinką, bet ir pravers susirinkus šeimai ar draugams. Kalėdinę atmosferą dar labiau išryškina natūralūs papuošimai: eglės, pušies ar eukalipto šakelės.

Ištisus metus namus puošiančios dekoracijos

Būdų, kaip papuošti namus artėjančių švenčių proga, išties daugybė. Taigi, kodėl nepažvelgus iš platesnės perspektyvos? Pavyzdžiui, žvilgančios aksominės arba abstrakčiais raštais dekoruotos pagalvėlės interjere gali būti naudojamos ištisus metus. Tam, kad minkšti svetainės baldai atrodytų dar žavingiau, nebijokite pasitelkti išskirtinių tekstūrų tekstilės gaminių. Vieni iš tokių – pledai, kurie žiemos vakarus paverčia kur kas šiltesniais.

Neblėstančiu spindesiu išsiskiriančios detalės

Spindinčios detalės suteikia namams subtilaus žavesio. Artėjančios Kalėdos – puikus metas jomis papildyti savo namų erdvę. Baldai metalinėmis kojelėmis ir žvilgantys padėkliukai neatrodo per daug iššaukiančiai, jie padeda sukurti harmoningą aplinką. Jei norisi daugiau prabangos, galima rinktis spindinčius audinius. Sodrių spalvų, tokių kaip raudona, mėlyna ar žalia, pagalvėlių užvalkalai, sofos ar fotelių apmušalai – tai, kas neabejotinai taps pagrindiniu šventinio interjero akcentu.

Lemputės, nušviečiančios visus namus

Jei reikėtų išrinkti vieną iš ryškiausių klasikinių kalėdinių dekoracijų, tai tikriausiai būtų lemputės. Nors dažniausiai jos kabinamos ant eglutės, tai toli gražu nėra vienintelis būdas, kaip jas panaudoti. Norite, kad svetainės baldai tarsi atgimtų naujai? Apdėliokite juos vienspalvėmis lemputėmis. Šios priemonės padeda sukurti itin jaukią ir stilingą atmosferą. Įžengus į taip apšviestą patalpą tiesiog užplūsta magiška šiluma.

Klasikiniai raštai, atgimę naujomis spalvomis

Nors klasikiniai raštai iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti šiek tiek pabodusi idėja, kartais tereikia drąsiau paeksperimentuoti. Pavyzdžiui, juos galima atskleisti per netikėtų tekstūrų ir spalvų audinius. Nebijokite tam pasitelkti dekoratyvinių pagalvėlių, pledų ir netgi baldų. Auksiniais gėlių motyvais puošti apmušalai suteikia neįtikėtinos prabangos jausmą ir patraukliai dera su neutralios spalvos mediniais svetainės baldais.

Įsileiskite į savo namus magišką Kalėdų dvasią pasitelkdami klasikinius dekoro elementus. Šiais metais jie gali atgimti visiškai kitokiu pavidalu. Didelį baldų ir interjero aksesuarų pasirinkimą galite rasti „Magrės baldų“ asortimente. Jaukių ir gražiausiomis emocijomis pripildytų švenčių su pačiais brangiausiais!