+370 634 85000
0

2020-ųjų interjero tendencijų atspindžiai miegamajame

lovos

Norite sukurti stilingą ir patrauklų miegamąjį? Tuomet nepraleiskite progos susipažinti su naujausiomis 2020-ųjų interjero tendencijomis. Pritaikyti jas savo poilsio kambaryje dar niekada nebuvo taip lengva. Taigi, pasisemkite naujų idėjų ir mėgaukitės atpalaiduojančia namų erdve.

Norite sukurti stilingą ir patrauklų miegamąjį? Tuomet nepraleiskite progos susipažinti su naujausiomis 2020-ųjų interjero tendencijomis. Pritaikyti jas savo poilsio kambaryje dar niekada nebuvo taip lengva. Taigi, pasisemkite naujų idėjų ir mėgaukitės atpalaiduojančia namų erdve.

 

Švelnūs audiniai ir natūralios medžiagos

Kuo toliau, tuo labiau kuriant interjerą akcentuojama gera žmogaus savijauta. Miegamajame ji itin svarbi: juk tai kambarys, kuriame norisi visapusiškai atsipalaiduoti ir pailsėti nuo dienos metu patirto streso. Vieną iš pagrindinių vaidmenų čia atlieka natūralios medžiagos. Mediniai staliukai, komodos, medvilne ar linu papildyti lovos, fotelio ar pufo apmušalai – tai, kas užpildo kambarį jaukia šiluma ir suteikia harmonijos. Tokiame miegamajame puikiai dera ir švelnūs, tarsi pliušiniai pledai, minkštos dekoratyvinės pagalvėlės.

 

Daugiafunkciai baldai

Daugiau dėmesio skiriama ne tik natūralioms medžiagoms, bet ir baldų funkcionalumui. Nemažą įtaką tam turi keletas tendencijų: mažesni kambariai ir noras dažniau atnaujinti interjerą. Daugiafunkcės priemonės leidžia patenkinti besikeičiančius poreikius. Pavyzdžiui, lova su patalynės dėže puikiai tinka įvairiausių daiktų laikymui – taip sutaupoma vietos, patalpa atrodo kur kas tvarkingesnė.

 

Spindintys paviršiai

Dar vienas 2020-ųjų interjero akcentas – spindintys veidrodiniai paviršiai. Svarstote, kokias priemones pasitelkti tokiam efektui išgauti? Pasirinkimo variantų išties nemažai: nuo įvairios paskirties baldų iki aksesuarų. Vienas iš tokių galėtų būti fotelis metalinėmis kojomis. Jį galima derinti tiek prie lovos, tiek prie kambario sienų. Spindinčios detalės dažnai naudojamos ir pufuose, kurie taip pat skoningai papildo miegamojo erdvę. Norintiems daugiau aksesuarų rekomenduojama išbandyti metalinius padėkliukus. Pasinaudojus jais mėgautis pusryčiais lovoje bus dar patogiau.

 

Aptakių formų baldai

Aptakios formos – ryški artėjančių metų tendencija. Poilsio kambaryje ją pritaikyti tikrai nebus sudėtinga. Apvalūs pufai ir staliukai, tarsi išlieti lovų galvūgaliai, ergonomiški foteliai – galite pasitelkti tai, kas labiausiai patinka. Aptakios figūros nuostabiai atsiskleidžia ir raštuotuose audiniuose, o tam tinka ir minkštų baldų apmušalai, ir dekoratyvinės pagalvėlės ant lovos. Abstrakčios bangos ar mieli apskritimai įneša estetiško žavesio ir dinamikos. Todėl erdvė atrodo kur kas žaismingiau ir gyviau.

Pasitikite naujuosius metus ne tik atsinaujinę, bet ir geriau pailsėję. Sukurkite miegamąjį, kuriame atsispindėtų ryškiausios artėjančių metų tendencijos ir vyrautų atpalaiduojanti atmosfera. „Magrės baldų“ kataloguose galite rasti didelį tam reikalingų priemonių pasirinkimą. Sunku išsirinkti, o galbūt nerandate sau tinkamiausio varianto? Kreipkitės – pakonsultuosime ir suteiksime visą jums reikalingą informaciją. Tegul poilsio kambarys suspindi dar neregėtomis spalvomis!