+370 634 85000
0

Labiausiai miegamojo aplinką darkantys daiktai

miegamojo-lova

Įtemptas gyvenimo ritmas ne visada leidžia skirti pakankamai laiko namų tvarkymui. Nenuostabu: juk laisvalaikiu kur kas labiau norisi pailsėti, pabendrauti su artimaisiais. Ilgainiui kambariuose, o ypač miegamajame pradeda kauptis įvairūs daiktai, kurie vienaip ar kitaip darko aplinką.

Įtemptas gyvenimo ritmas ne visada leidžia skirti pakankamai laiko namų tvarkymui. Nenuostabu: juk laisvalaikiu kur kas labiau norisi pailsėti, pabendrauti su artimaisiais. Ilgainiui kambariuose, o ypač miegamajame pradeda kauptis įvairūs daiktai, kurie vienaip ar kitaip darko aplinką. Taigi, kaip juos laikyti, kad poilsio erdvė visuomet atrodytų estetiškai?

 

Drabužiai – viena iš didžiausių problemų

Vieni iš poilsio kambarį labiausiai darkančių daiktų – drabužiai. Jų tvarkymas yra bene paskutinis dalykas, kurį norisi daryti po sunkios darbo dienos. Taigi, dažniausiai pastarieji tiesiog numetami ant fotelio, o kartais ir ant miegamojo lovos. Jei ši situacija jums labai atpažįstama, keletas naujų baldų gali padėti išspręsti šią problemą. Šiuo atveju puikiai tinka komodos. Talpiuose stalčiuose patogu laikyti tiek kasdienius, tiek rečiau naudojamus drabužius. Be to, nedidelis baldas itin lengvai pritaikomas interjere.

 

Batai taip pat nepuošia kambario

Miegamojo aplinką gali sujaukti ir netvarkingai laikomi batai. Jei esate vieni iš tų, kurie rečiau nešiojamą avalynę laiko būtent poilsio kambaryje, rekomenduojama tam paskirti specialią vietą. Tam tinka įvairūs daiktadėžes turintys baldai, tokie kaip pufai ar miegamojo lovos. Juose sudėti batai ne taip dulka, todėl Ilgiau išlaiko patrauklią išvaizdą. Tiesa, avalynę galima talpinti ir uždarose arba atvirose lentynose. Pastaruoju atveju, visų pirma, ją patariama sudėti į dėžes.

 

Puodeliai – tai, ką galima rasti daugelyje kambarių

Puodeliai ir stiklinės itin greitai kaupiasi įvairiuose namų kampučiuose, miegamasis – ne išimtis. Jei pastarieji švarūs, kodėl gi jiems nepaskyrus vietos ant naktinės spintelės? Stilingas indas gali tapti patraukliu kambario akcentu. Visgi, jei esate iš tų, kurie dažniausiai pamiršta išsiplauti savo puodelį, rekomenduojama jį laikyti kuo arčiau išėjimo, pavyzdžiui, ant komodos. Tuomet didesnė tikimybė, kad išeidami pastebėsite jį ir pasiimsite kartu su savimi.

 

Makiažo priemonių ir papuošalų vieta – ne ant stalviršio

Lūpdažis, blakstienų tušas, akių pieštukas, auskarai, grandinėlės ir panašiai – tai, kas tikrai nepuošia prie miegamojo lovos pastatytos naktinės spintelės. Makiažo priemones ir papuošalus rekomenduojama laikyti joje esančiuose stalčiukuose. Jei pastarųjų neužtenka, galima tam paskirti ir dalį komodos. Ten sutalpinsite išties nemažai priemonių, o kambarys atrodys daug tvarkingiau.

Tegul jūsų poilsio netrikdo miegamajame besimėtantys daiktai. Pasitelkdami tam tikrus baldus ir išmintingai juos išnaudodami, galite be vargo pasirūpinti tvarkinga kambario aplinka. „Magrės baldų“ asortimente gausu stilingų ir talpių spintelių, komodų, pufų. Viskas, ko reikia – pasirinkti stilių ir tinkamus matmenis.