+370 634 85000
0

Kaip nesudėtingai transformuoti savo miegamąjį?

lovos-internetu

Nuolatinis atsinaujinimas – neatsiejama mūsų gyvenimo dalis. Tiek vidiniai, tiek išoriniai pokyčiai suteikia naujų potyrių, teigiamų emocijų. Keičiantis sezonams juos norisi pritaikyti ir savo namuose. Tam, kad rezultatai būtų akivaizdūs, nebūtina imtis drastiškų priemonių. Taigi, ką pasitelkti norint nesudėtingai ir greitai transformuoti savo miegamąjį?

Nuolatinis atsinaujinimas – neatsiejama mūsų gyvenimo dalis. Tiek vidiniai, tiek išoriniai pokyčiai suteikia naujų potyrių, teigiamų emocijų. Keičiantis sezonams juos norisi pritaikyti ir savo namuose. Tam, kad rezultatai būtų akivaizdūs, nebūtina imtis drastiškų priemonių. Taigi, ką pasitelkti norint nesudėtingai ir greitai transformuoti savo miegamąjį?

 

Naujas čiužinys

Jei jau kurį laiką prastai miegate ir atsikeliate nepailsėję, verta pagalvoti, ar neatėjo metas naujam čiužiniui. Tai – sunkiai pastebimas, tačiau itin greitai pajaučiamas pasikeitimas. Individualiai parinkta priemonė leidžia užtikrinti patogų ir saldų miegą. Prieš įsigyjant čiužinį, patartina nepamiršti įvertinti turimos lovos. Internetu galite rasti įvairių matmenų produktų: nuo pačių mažiausių iki itin didelių.

 

Spintelė prie lovos

Norite, kad reikalingiausi daiktai visuomet būtų po ranka? Tuomet verta papildyti savo miegamąjį nedidele naktine spintele. Universalaus dizaino baldas lengvai pritaikomas tiek romantiško, tiek modernaus stiliaus interjere. Talpiuose stalčiuose patogu laikyti knygas, akinius ar kitus asmeninius daiktus. Prieš perkant spintelę svarbu atkreipti dėmesį į jos aukštį. Pastarasis turėtų būti panašus į lovos. Pagal tai, kokie tonai vyrauja jūsų poilsio kambaryje, galite rinktis natūralaus ąžuolo, smėlio arba kakavos spalvos baldus.

 

Modernaus dizaino komoda

Dar vienas akcentas, padedantis transformuoti miegamojo interjerą – nauja komoda. Ją galima pastatyti tiek prie sienos, tiek prie lovos. Internetu paprasta išsirinkti labiausiai patinkantį ir kambaryje derantį baldą. Pavyzdžiui, šiuolaikiškai įrengtoje erdvėje puikiai tinka komodos su atviromis lentynomis. Juodos spalvos korpusas ir šviesios durelės sukuria žavingą kontrastą. Elegancija spindinčiame klasikinio stiliaus interjere patartina išbandyti komodą su plonomis aukštomis kojelėmis ir pilnai uždaromomis lentynomis.

 

Stilingas pufas

Pufai – vieni iš universaliausių ir lengviausiai pritaikomų minkštųjų baldų. Šie nedideli, tačiau itin stilingi akcentai iš karto pagyvina aplinką. Asortimente gausu įvairiausių formų, pločio ir ilgio pufų, kurie, gali papuošti ir jūsų miegamąjį. Prabangiame poilsio kambaryje patraukliai atrodo suoliuko tipo arba kvadratiniai baldai su veliūriniu apmušalu. Papildomos elegancijos suteikia žvilgančios metalinės kojelės. Jaukioje minimalistinėje aplinkoje rekomenduojama rinktis nedidelius pastelinių atspalvių pufus, kuriuos skoningai priderinsite prie lovos. Internetu rasite didelį jų pasirinkimą – taigi, neribokite savęs.

 

Aksesuarai

Mieli aksesuarai, tokie kaip dekoratyvinės pagalvėlės ar pledai, papuošia bet kokį miegamąjį. Šios priemonės nereikalauja didelių investicijų, tačiau lemia akimirksniu pastebimus rezultatus. Ryškiaspalvės detalės pagyvina patalpą ir padeda sukurti žaismingą atmosferą. Išskirtinių tekstūrų pledai atrodo ypač originaliai ir yra nepamainomi vėsiais žiemos vakarais, kai norisi daugiau šilumos ir jaukumo.

Atnaujinkite savo miegamąjį pasinaudodami vos keliomis priemonėmis. Didelį baldų ir aksesuarų pasirinkimą rasite „Magrės baldų“ asortimente. Pasitikite naujus metus su nauja energija ir idėjomis!