+370 634 85000
0

Baldai su metalinėmis detalėmis – modernus pasirinkimas

kavos-staliukas

Ar kada nors pagalvojote, su kuo jums asocijuojasi modernūs baldai? Galbūt tai išskirtinės panaudojimo galimybės, o gal abejingų nepaliekantis dizainas? Pastarąjį galima sukurti pasitelkiant įvairias medžiagas, o viena iš tokių – metalas. Taigi, kur ir kaip jis dažniausiai naudojamas interjere?

Ar kada nors pagalvojote, su kuo jums asocijuojasi modernūs baldai? Galbūt tai išskirtinės panaudojimo galimybės, o gal abejingų nepaliekantis dizainas? Pastarąjį galima sukurti pasitelkiant įvairias medžiagas, o viena iš tokių – metalas. Taigi, kur ir kaip jis dažniausiai naudojamas interjere?

 

Subtilios detalės balduose

Dažniausiai metalas naudojamas įvairios paskirties baldų detalėms. Tai gali būti minkšto kampo, sofos ar fotelio kojelės, taip pat – pailgo pufo rėmas arba lovos galvūgalio dekoracijos. Iki smulkiausių detalių apgalvotas dizainas, harmoningas kontrastas su spalvotais, skirtingų tekstūrų apmušalais padeda sukurti išskirtinę namų puošmeną.

Metalinis karkasas puikiai dera ir su korpusiniais baldais, pavyzdžiui, spintelėmis, lentynomis, komodomis ar vitrinomis. Patogu tai, kad jas galima pritaikyti įvairiose patalpose. Tokie modernūs baldai gražiai įsilieja tiek į miegamojo, svetainės ar prieškambario interjerą.

 

Išskirtinio dizaino pavyzdys – staliukai

Vienas iš geriausių baldų, kuriuose naudojamos metalinės detalės, pavyzdžių, yra svetainės staliukai. Dėl išskirtinių medžiagos savybių sukuriami unikalūs ir ypač moderniai atrodantys gaminiai. Jei gali būti įvairiausių formų: nuo griežtų stačiakampių iki apvalių. Priklausomai nuo pasirinkto staliuko, jį paprasta pritaikyti tiek minimalistinio, tiek prabangaus stiliaus interjere.

Šie baldai ypač gerai atrodo derinami su panašaus dizaino foteliais ar kitais minkštaisiais baldais. Svarbiausia atkreipti dėmesį, kad jų aukštis būtų panašus – taip bus išlaikytos proporcijos. Ieškantiems kažko dar įspūdingesnio verta išbandyti staliukus su metalinėmis kojomis, kurios primena storas grandines. Tokie modernūs baldai, be abejonės, neliks nepastebėti.

 

Skirtingų spalvų ir medžiagų harmonija

Kaip vienas iš populiariausių šiais laikais galima išskirti juodos spalvos metalines detales. Jos naudojamos tiek minkštų, tiek korpusinių baldų gamyboje. Skamba nuobodžiai? Tikrai ne, nes tokios detalės dažniausiai derinamos su spalvotais apmušalais ir kitomis medžiagomis – stiklu, mediena ar netgi oda.

 

Ne tik baldai, bet ir aksesuarai

Svajojantiems apie modernų interjerą verta apsvarstyti ne tik įvairiausius baldus, bet ir aksesuarus. Vieni iš tokių galėtų būti metaliniai padėkliukai, dedami ant sofos ar minkšto kampo porankio. Tai ne tik patrauklus, bet ir funkcionalus kambario akcentas, leidžiantis patogiai mėgautis karšta kava ar arbata nesugadinant minkštojo baldo.

Jei norite savo namus paversti išskirtiniais, ši informacija jums gali išties praversti. Domina modernūs baldai? Plačiame Magresbaldai.lt asortimente galite rasti tai, ko jums reikia: nuo minimalistinių – iki ypač prabangių interjero elementų. Kreipkitės – pakonsultuosime ir padėsime priimti geriausią sprendimą.