+370 634 85000
0

Ryškios spalvos: kas ir kaip?

di_an_h-g_8MrEZAvyE-unsplash-compressor

Neutralios spalvos gali būti daugelio interjero stilių pagrindas, tačiau per didelis jų kiekis namus dažnai paverčia per daug nuobodžiais, tarsi steriliais. Norint, kad taip nenutiktų, verta nebijoti pasinerti į spalvų sūkurį, kuris gali įkvėpti ir, pakeisdamas namų atmosferą, suteikti jiems savitumo.

Neutralios spalvos gali būti daugelio interjero stilių pagrindas, tačiau per didelis jų kiekis namus dažnai paverčia per daug nuobodžiais, tarsi steriliais. Norint, kad taip nenutiktų, verta nebijoti pasinerti į spalvų sūkurį, kuris gali įkvėpti ir, pakeisdamas namų atmosferą, suteikti jiems savitumo.

 

Spalvos, prasiskverbiančios pro lentyną

Atviros konstrukcijos vitrinos ir komodos šauniai dera tiek svetainėje, tiek darbo kambaryje, tiek miegamajame prie lovos. Ar kada nors pagalvojote, kaip gražiai tokie baldai atrodytų prie spalvotos sienos? Toks pasirinkimas neperkrauna erdvės ir yra pakankamai subtilus, tačiau taip pat padeda atskleisti kambario grožį. Taigi, jei jau kurį laiką svajojate apie ryškios spalvos sieną ar naujus išskirtinių raštų tapetus, rekomenduojame drąsiai tai išbandyti, o jei dar neturite tinkamo baldo – verta jį įsigyti.

 

Ryškių atspalvių sėdimieji baldai

Net ir tada, kai sienų keisti nesinori, yra daugybė kitų būdų, kaip namams suteikti taip trokštamų spalvų. Vienas iš jų – ryškūs sėdimieji baldai. Dažniausiai jie būna statomi svetainėje, tačiau galite nustebti, kaip gražiai gali atrodyti prie lovos pastatytas sodrios spalvos fotelis. Jis gali būti toks, kokio tik norite: oranžinis, geltonas, vandenyno mėlynumo, rožinis, raudonas ar violetinis. Miegamajame ar svetainėje ypatingai atrodo ir ryškiaspalviai įvairių formų pufai. Svarbu atkreipti dėmesį, kad šių baldų gobelenas gali būti ne tik vienspalvis, bet ir margas.

 

Nedideli, bet ryškūs akcentai

Dekoratyvinės pagalvėlės yra, ko gero, vienas geriausių pasirinkimų mėgstantiems nedidelius, bet ryškius akcentus. Be to, pasirinkdami jas galite drąsiai eksperimentuoti su įvairiomis spalvomis, tekstūromis ir raštais. Jei kuriate klasikinį namų interjerą, rekomenduojame išbandyti baroko stiliaus pagalvėles, kurios patraukliai atrodo tiek ant lovos, tiek ant sofos. Beje, jos gali puikiai įsilieti ir į modernią aplinką. Tarsi aksomas žvilganti medžiaga atrodo labai prabangiai ir elegantiškai, o dinamiški raštai padeda pagyvinti kambario erdvę.

 

Žaismingų spalvų durys

Spalvotų durų idėja gali patikti tiems, kurie nebijo drąsių sprendimų, nes tai geras būdas namų interjerą papildyti ryškesniais, pavyzdžiui, raudonais atspalviais. Tam, kad aplinkoje vyraujančių tonų paletė būtų papildyta, o ne nustelbta, labai svarbu išlaikyti balansą. Tokias duris rekomenduojama derinti su baltos, pilkos spalvos sienomis ir panašiais baldais, taip sukuriant skoningai atrodantį interjerą.

 

Neribokite savęs ir pasinerkite į spalvų jūrą! Patinkančius baldus ir aksesuarus galite rinktis iš plataus Magresbaldai.lt asortimento. Primename, kad didelę dalį baldų galite modifikuoti pagal savo poreikius. Išbandykite ir džiaukitės neįtikėtinu efektu, kurį gali suteikti ryškių atspalvių lovos, sofos, foteliai ir t. t.