+370 634 85000
0

Kaip dekoruoti miegamąjį?

bedroom-1078890_1920

Galbūt jau kurį laiką planuojate atnaujinti savo miegamąjį, tačiau niekaip nesugalvojate, kaip tai padaryti? Tam tikrai nebūtina išleisti daug pinigų – tereikia gerai apgalvoti, ką išties mėgstate dabartiniame kambaryje ir ką norėtumėte jame pakeisti.

Galbūt jau kurį laiką planuojate atnaujinti savo miegamąjį, tačiau niekaip nesugalvojate, kaip tai padaryti? Tam tikrai nebūtina išleisti daug pinigų – tereikia gerai apgalvoti, ką išties mėgstate dabartiniame kambaryje ir ką norėtumėte jame pakeisti.

 

Mažos detalės dideliems pokyčiams

Dekoratyvinės pagalvėlės – tai, dėl ko jūsų miegamojo interjeras gali atrodyti lyg naujas. Be to, tai pakankamai nebrangus ir paprastas kambario atnaujinimo būdas, kurį gali rinktis net ir tie, kurie nenori užgaišti daug laiko. Naudojant tokias detales labai paprasta eksperimentuoti ir išgauti skirtingas variacijas:

  • Didelės ir mažos. Pirmasis pasirinkimas, kurį galite išbandyti ir savo miegamajame – skirtingų dydžių pagalvėlės. Jos suteikia kambariui daugiau dinamiškumo ir žaismingumo.
  • Spalvų koordinavimas. Tam, kad dekoruodami poilsio kambarį išlaikytumėte harmoniją ir vientisumą, verta atkreipti dėmesį į tai, kokie jums patinkantys atspalviai jau dominuoja interjere. Atsižvelgiant į juos daug paprasčiau išsirinkti norimas pagalvėles.
  • Netikėtos kombinacijos. Nedideli dekoro elementai gali būti puikus būdas išreikšti savo stiliaus pojūtį. Nevaržykite savęs ir rinkitės skirtingo dizaino pagalvėles: nustebsite, kaip gali pasikeisti jūsų miegamojo interjeras.
  • Raštai. Tam, kad kambarys atrodytų gyvesnis, rekomenduojama įsigyti bent vieną raštais dekoruotą pagalvėlę. Vienas iš subtiliausių pasirinkimų yra dryžiai arba minimalistiniai taškeliai, kiek drąsesnis – įvairios gyvūnų kailio imitacijos.
  • Kontrastai. Pagalvėlės – puikus būdas suteikti kambariui daugiau kontrastingumo. Patariame išbandyti įvairių tekstūrų audinius (medvilnę, veliūrą ir pan.) ir derinti juos tarpusavyje.
  • Kerintis spindesys. Blizgios dekoracijos labai tinka norint sukurti prabangų ir elegantišką interjerą.
  • Neutralumas. Jei jūsų tikslas yra ramus, komfortiškas ir itin jaukus miegamasis, patariama naudoti neutralių pastelinių atspalvių pagalvėles.

Tie, kurie nori pritaikyti dar daugiau skirtingų tekstūrų, gali įsigyti nepaprastai jaukų ir mielą kailinį arba minkštutį poliesterio pledą. Nebijokite jų derinti su minimalistinėmis pagalvėlėmis – nuo to miegamojo interjeras gali tapti tik dar žavesnis.

 

Nebijokite ir didesnių akcentų

Jei manote, kad vien pagalvėlių jums neužteks, rekomenduojama įsigyti ir keletą didesnių akcentų, tokių kaip pufai. Jų pasirinkimas šiuo metu yra itin didelis, todėl šiuos baldus lengva pritaikyti, ko gero, bet kokio stiliaus miegamajame. Priklausomai nuo to, kokį efektą norite išgauti, prie lovos galite pastatyti nediduką griežtesnių stačiakampio arba apvalesnių formų pufą. Pastarasis atrodo labai žaismingai ir pagyvina aplinką. Ieškantiems santūresnių sprendimų gali patikti ilgesni, suoliuką primenantys ir labai elegantiškai atrodantys tokio tipo baldai.

 

Atsižvelgiant į savo prioritetus ir norus pasirinkti geriausią poilsio kambario dekoravimo būdą tampa daug paprasčiau. Visas reikalingas prekes galite išsirinkti svetainėje Magresbaldai.lt. Nevaržykite savęs ir pamatysite, kaip pasikeis jūsų miegamojo interjeras.