+370 634 85000
0

Individualumas namų interjere: kaip įgyvendinti?

daniil-silantev-sN4u56baSB0-unsplash-1

Įsirenginėjate naujus ar atnaujinate senuosius namus ir ieškote idėjų, kaip interjerui suteikti daugiau individualumo? Pateikiame keletą patarimų, kaip derinti pasirinktas priemones, kad susikurta namų erdvė tinkamai jus atspindėtų.

Įsirenginėjate naujus ar atnaujinate senuosius namus ir ieškote idėjų, kaip interjerui suteikti daugiau individualumo? Vienas iš lengviausių būdų tai pasiekti – pasitelkti tam tikrus baldus. Šiuo metu tiek minkštų, tiek korpusinių baldų pasirinkimas yra išties platus, todėl atrasti sau labiausiai patinkančius gali net ir patys išrankiausi. Pateikiame keletą patarimų, kaip derinti pasirinktas priemones, kad susikurta namų erdvė tinkamai jus atspindėtų.

 

Minkšti baldai – kiekvienai asmenybei

Spalvoti minkšti kampai, sofos, foteliai ar pufai – tai, ką rekomenduojame pasitelkti kuriant individualų stilių. Juos galima puikiai pritaikyti tiek svetainėje, tiek miegamajame. Verta paminėti, kad galima rinktis ne tik skirtingas spalvas, bet ir raštus, tekstūras.

 

Mėlyna – pasitikintiems savimi ir vertinantiems stabilumą

Jei esate pasitikintys savimi, vertinate stabilumą bei profesionalumą ir norite kambariui suteikti daugiau gylio, verta rinktis įvairių mėlynų atspalvių baldus. Tai gali būti tiek sofa, aptraukta žydru raštuotu medvilniniu audiniu, tiek fotelis su prabangios sodriai mėlynos spalvos veliūro apmušalu.

Miegamajame prie lovos verta derinti nedidelį dangaus spalvos keturkampį pufą. Gailima rinktis ir kelių spalvų derinius – mėlyna puikiai tinka prie baltos, rožinės ir dar daugybės kitų atspalvių. Įvairių tekstūrų tamsiai ar šviesiai mėlyni minkšti kampai gali tapti išskirtiniu svetainės akcentu.

 

Oranžinė – spinduliuojanti energiją ir džiaugsmą

Oranžinė spalva simbolizuoja entuziazmą, susižavėjimą, laimę, kūrybingumą, sėkmę. Jei šie žodžiai apibūdina jūsų asmenybę, tokios spalvos baldai – vienas iš geriausių pasirinkimų. Oranžinė oda arba itin prabangiu subtilaus rašto audiniu aptraukta sofa puikiai dera neutralių žemės spalvų interjere. Jei svetainės sienos rudos ar pilkos, toks baldas gali labai pagyvinti kambario interjerą.

Jei kambarys didelis, galite pasirinkti ir klasikinio, itin elegantiško dizaino minkštus fotelius. Žvilgantis oranžinės spalvos audinys ir natūralios ąžuolo medienos kojelės sudaro itin harmoningą visumą, papildančią bet kokio stiliaus interjerą. Ant tokių baldų galima dėlioti ir įvairiais raštais dekoruotas pagalvėles.

 

Tamsiai raudona – atspindinti jėgą ir drąsą

Tamsiai raudonos (vyšninės) spalvos minkšti kampai, sofos ar foteliai – tinkamas pasirinkimas drąsiems ir galią mėgstantiems žmonėms. Tokie baldai gali papuošti tiek klasikinio, tiek modernaus stiliaus interjerą. Siekiantiems ypatingo komforto, rekomenduojama įsigyti ir derančius pufus – itin tinka tamsios spalvos (ruda, juoda ir pan.). Tokie baldai gali papildyti tiek svetainę, tiek miegamąjį.

Ir tai dar tik keletas galimų spalvotų apmušalų pasirinkimų. „Magrės baldų“ kataloge galite rasti nuo itin šviesių iki ryškių ir akį traukiančių audinių (veliūro, odos ir pan.). Be to, siūlome platų klasikinių bei modernių raštų ir tekstūrų asortimentą.

 

Išskirtinio dizaino baldai

Individualumo kambariams gali suteikti ne tik spalvoti foteliai ir minkšti kampai. Puikiai tinka ir įvairūs mediniai staliukai, spintelės, vitrinos ar lentynos. Šiuolaikiškame interjere labai mėgstami metalinėmis konstrukcijomis papildyti baldai. Dvi visiškai skirtingomis savybėmis pasižyminčios medžiagos (mediena ir metalas) sukuria nepaprastai harmoningą derinį.

 

Jei svarstote galimybę įgyvendinti šias idėjas savo namuose, pasinaudokite „Magrės baldų“ pasiūla. Internetiniuose kataloguose galite rasti didelį minkštų baldų ir jų apmušalų pasirinkimą. Tad būkite drąsūs ir nebijokite priimti originalius sprendimus.