+370 634 85000
0

Kodėl kokybiški minkštieji baldai – verti investicijos?

foteliai-fotelis-olympicX-1-6

Namai – vieta, kurioje norime jaukiai praleisti vakarus bei laisvą laiką, o didžiausią komforto dalį patikima sukurti baldams. Todėl pravartu investuoti į ilgaamžius, puikios kokybės baldus.

„Gobšus moka dukart“ – to mus mokė senolių išmintis ir nuginčyti tai būtų be galo sudėtinga. Žinoma, sutaupyti norisi visuomet, tačiau yra atvejų, kuomet taupymas kokybės sąskaita neatneša norimo rezultato ir neretai lemia didesnes išlaidas ilgalaikėje perspektyvoje. Tai ypač aktualu renkantis naujus baldus savo būstui. Namai – vieta, kurioje norime jaukiai praleisti vakarus bei laisvą laiką, o didžiausią komforto dalį patikima sukurti baldams. Todėl pravartu investuoti į ilgaamžius, puikios kokybės baldus.

 

Kaina ir kokybė – suderinama

Finansinis aspektas svarbus didžiajai daliai pirkėjų, tačiau klaidinga manyti, jog minkštų baldų gamyba orientuota tik į patrauklią kainą arba tik į išskirtinę kokybę. Perkant visuomet reikia ieškoti baldų, kurie pasižymi puikiu kainos ir kokybės balansu. Tikėtis ilgaamžiškumo ir tvirtumo iš nebrangių baldų būtų kiek naivu – jie dėvisi greičiau, todėl funkcines savybes išlaiko gerokai trumpiau. Jeigu norite nekeisti baldų po kelerių metų, tuomet paieškų metu vertėtų koncentruotis į kokybę ir kainą, kuri geriausiai ją atitiktų.

 

Estetika neatsiejama nuo kokybės

Jeigu pažvelgsite į išties kokybiškus baldus ir palyginsite juos su pigesniais, pamatysite vizualų skirtumą: kokybiški baldai atrodys gerokai prašmatniau, pasižymės tam tikru blizgesiu ar kitaip perteiks kruopščiai ir rūpestingai parinktas ir apdirbtas medžiagas. Minkštų baldų gamyba nėra tik automatizuotas baldų surinkimas – dėmesys turi būti skiriamas kiekvienai detalei ir jos funkcijai. Jei galite pastebėti skirtumą tarp suglamžyto popieriaus lapo ir origamio figūros, tuomet estetinį kokybiškų baldų pranašumą įvertinti neturėtų būti sunku.

 

Viskas dėl patogumo

Dažnai baldų kokybė ne tik matoma, bet ir juntama. Dėl puikiai apgalvotų dizainerių sprendimų baldai bus ne tik tvirti, ilgaamžiai, bet ir ergonomiški, užtikrinantys komfortą. Ši savybė yra tiesiog būtina renkantis minkštus svetainės ir miegamojo baldus, nes ant jų bus praleidžiama daugiausia laiko. Kokybiški baldai turi patikimas atramas svarbiose vietose, yra minkšti arba standūs ten, kur to labiausiai reikia. Minkštų baldų gamyba gerokai pažengė į priekį, todėl patogumui sukurti naudojamos tiek tradicinės, laiko patikrintos medžiagos, tiek naujausios technologijos. Atminkite, jog prasto dizaino baldai per ilgą laikotarpį gali netgi sukelti įvairių sveikatos sutrikimų: nugaros, kaklo, juosmens srities negalavimų.

 

Ilgaamžiškumas – didžiulis privalumas

Visuomet geriau keisti baldus tuomet, kai jaučiate poreikį atsinaujinti, o ne tada, kai to reikalauja prasta jų būklė. Iš tvirtų, patikimų medžiagų pagaminti ir naudojimui itin atsparius mechanizmus turintys baldai yra ilgaamžiški, tad jais džiaugsitės daugelį metų. Kokybiškos medžiagos reikalingos baldams, kurie bus naudojami kasdien. Taip žinosite, kad atraminės kojelės laikui bėgant neims klibėti, o baldo paviršiaus padengimas neims skilinėti.

Įmonės, užsiimančios minkštų baldų gamyba, nemažai investuoja į audinių ir medžiagų atrinkimą skirtingiems baldams – po įvairių bandymų pasirenkamos ir naudojamos tik tos, kurios pasižymi geriausiomis savybėmis. Tokie baldai turi galimybę ilgainiui tapti savotišku širdžiai brangiu antikvaru. Be to, gerai laiko testus išlaikę baldai gana ilgai nepraranda savo vertės, kuri svarbi nusprendus juos parduoti.

 

Kokybiški minkštieji baldai – tai ilgalaikė investicija ne tik į daiktą, bet ir į pilnavertį gyvenimą. Jie papuoš Jūsų namus, pavers juos išskirtiniais ir leis mėgautis patogumu ilgus metus.