+370 634 85000
0

Nauja fotelių kolekcija – kuriantiems neatsispiriamus namų akcentus

foteliai-fotelis-jara-9
foteliai-fotelis-nora-8
Icon
Icon

Vienas iš pagrindinių namų interjero tikslų yra jaukumas. Juk daugelis siekia maksimaliai komfortiškos, malonios aplinkos, padedančios atsipalaiduoti ir mėgautis kiekviena namuose praleista minute. Dėl šios priežasties buvo sukurti ypatingai elegantiški, tačiau ir šiuolaikiški foteliai: „Jara“, „Nora“ bei „Neris“.

Vienas iš pagrindinių namų interjero tikslų yra jaukumas. Juk daugelis siekia maksimaliai komfortiškos, malonios aplinkos, padedančios atsipalaiduoti ir mėgautis kiekviena namuose praleista minute. Dėl šios priežasties buvo sukurti ypatingai elegantiški, tačiau ir šiuolaikiški foteliai: „Jara“, „Nora“ bei „Neris“.

 

Įkvėpimas iš gamtos

Ši „Magrės baldų“ naujiena išsiskiria ne tik įmantriu dizainu, bet ir neįprastomis gamybos technologijomis. Siekiant užtikrinti šių fotelių ilgaamžiškumą, jų karkasas gaminamas iš nerūdijančio plieno. Tai – ypatingai tvirta medžiaga, kuri net ir po daugybės metų išlaiko formą ir leidžia mėgautis patogiu, ergonomišku baldo dizainu.

Minkštasis fotelių pagrindas gaminamas iš lieto poliuretano. Įprastai paviršinė baldo dalis būna suformuota iš anksto, tik tuomet ji uždedama ant fotelio pagrindo (karkaso). Tačiau su šiais baldais yra atvirkščiai. Naujieji foteliai „Jara“, „Nora“ ir „Neris“ išsiskiria vientisa konstrukcija, kuri suformuojama liejant poliuretaną tiesiai ant karkaso. Tai baldams suteikia gamtai artimas, aptakias formas, kurios garantuoja komfortą ir padeda sukurti išskirtinį dizainą.

Baldų detales taip pat galima koreguoti, taip fotelius pritaikant prie individualių poreikių ir namuose esančio interjero. Pavyzdžiui, fotelio apmušalo spalvos ar net paties audinio keitimas yra optimalus sprendimas norint baldus pritaikyti prie spalvinės paletės, kitų baldų, interjero aksesuarų. Sužavėjo fotelio forma, bet dvejojate dėl baldų kojelių? Jas galima pakeisti ir taip visai baldo koncepcijai suteikti dar daugiau individualumo. Net ir vienas toks fotelis gali kardinaliai pakeisti interjerą, todėl naujoji „Magrės baldų“ kolekcija – itin patraukli.

 

Fotelių komponavimas interjere – itin paprastas

Daugelis mano, kad foteliai gali būti statomi tik svetainėje. Iš tiesų šie baldai savo vietą gali rasti net ir miegamajame ar prieškambaryje. Svarbiausia – pasirūpinti harmoninga jų kompozicija. Pateikiame kelis patarimus, kaip ir kur būtų galima statyti šiuos gamtos įkvėptus fotelius.

  • Jei norite, kad naujasis fotelis taptų namų akcentu, derinti jo prie kitų baldų tikrai nebūtina. Pastatykite jį prie lango, papuoškite minkšta pagalvėle, ir ši vieta akimirksniu taps maloniausiu, atsipalaidavimui po ilgos dienos pritaikytu kampeliu.
  • Stilingas fotelis gali papuošti miegamajame, gale lovos esantį kampą. Galite šalia pastatyti nedidelį staliuką, papuošti fotelį jaukiu užtiesalu. Taip sukursite ne tik dar vieną funkcionalią poilsio zoną, bet ir stilingą miegamojo akcentą.
  • Šie foteliai neprivalo būti statomi svetainės kampuose. Jie puikiai atrodo ir sukomponuoti patalpos centre. Ypač jaukią poilsio ir bendravimo zoną galite sukurti, jei du fotelius pastatysite vieną šalia kito, tarp jų – šviestuvą, kavos staliuką. Pasirinkus skirtingų spalvų ar net formų fotelius, juos stilingai suderinti galite pasirinkę vienodas pagalvėles ar jų kojeles.

 

Svetainė, miegamasis ar net nedidelė aikštelė laiptų viršuje gali tapti nauja stilinga erdve, skirta svečiams ir namų šeimininkams – naujieji „Magrės baldų“ foteliai idealiai prisitaiko bet kurioje namų zonoje. Tad leiskite sau eksperimentuoti ir išdrįskite namams suteikti naujų, neatsispiriamų akcentų.